Chippendale Project

_____

Chippendale, Sydney

This iconic Chippendale warehouse has been converted into multiple inner city apartments. On our first visit to the space, it was clear that the apartment needed a large scale renovation, despite it's limited square meterage. 

We stripped the apartment bare; introducing new flooring, paint, lighting, custom furniture and installed a new kitchen. Each wall was on an angle, therefore we designed a custom sofa to sit flush to the angles and protrusions.  

Using a muted palette and raw materials, we were able to brighten this space and create a sense of tranquility amidst the inner city scramble.

 

 

 

Interior Design and Styling // Folk Studio

Photographer // Kayla Foran @kaylajanewhite

Stylist assistant // Talya Santos @talyasantos

Before

___

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle